Mission, vision og værdier
B\LUNCH har respekt for gode råvarer og vil behandle og tilberede dem, så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden. At bage vores eget brød, at lave vores egne dressinger og marinader til kød, fisk og grøntsager.
Mission
B\Lunch er et moderne frokostkøkken, der fokuserer på at skabe et velfortjent pusterum til vores kunder i en hektisk hverdag. Det gør vi ved at bestræbe os på at give den enkelte en god oplevelse i forbindelse med frokosten i form af sund, frisk og smagfuld mad – Mad med sjæl
Vision
B\Lunch vil være anerkendt som et frokostkøkken, der prioriterer:
- sine kunder
- veluddannede og glade medarbejdere
- de friske råvarer
- det hjemmelavede
- den gode smag og oplevelse
- de nye ideer
Værdier
Forudsætningen er en skabende, lærende og attraktiv arbejdsplads med et højt niveau i alt, hvad vi gør. Samtidig har vi en vision om at:
- opnå endnu højere tilfredshed hos vores eksisterende kunder
- skabe større netværk og flere kunder
- skabe yderligere glæde og positivitet ved frokosten
Økologi
Vi vælger desuden ofte økologiske produkter. Primært fordi, de økologiske principper oftest er ensbetydende med, at produkterne er bearbejdet ud fra gammeldags metoder, hvor tilsætningsstoffer og konserveringsmidler er holdt på et minimum.
Hos os får du altid
- Vi anvender sæsonens friske varer.
- Vi bruger lokale leverandører.
- Vi ved, variation er vigtig.
- Vi bestræber os på hovedsageligt at bruge dansk kød og fisk.
- Vi praktiserer kunsten at udgå madspil.
- Vi brænder for veltilberedt mad.
- Vi hilser forskellighed velkommen.
- Vi lærer af hinanden, udfordrer hinanden og hjælper hinanden.
- Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø.
- Vi stiller store krav til fødevaresikkerhed.