Frokostordning

Frokostordning

Dit barns vs. din frokost

De fleste forældre bruger gerne to minutter ekstra på at give deres børn en spændende frokost, der både giver dem energi til resten af dagen og minder dem om kærligheden i familien. De fleste forældre eller voksne generelt bruger ikke samme minutter eller kreativitet på at gøre deres egen frokost til noget særligt – et pusterum midt i en travl arbejdsdag.

Vores frokost

Vores frokost er altid varieret og lavet med kærlighed. Vi tilbyder en frokostordning, hvor kvalitet og at lave maden fra bunden er i højsædet. Og vi nyder at forkæle vores kunder med velsmagende, friske og ofte økologiske råvarer, så frokostordningen ikke bliver til endnu en kedelig, lunken madpakke, som får tasken til at lugte af leverpostej.

Hvordan fungerer det med en frokostordning?

En frokostordning er en måde at sikre sine medarbejdere et pusterum, god energi og velvære. I B\lunch står vi tidligt op for at blande de friske salater af sæsonens råvarer, lave og skære pålægget til vores friske rugbrød og tilsætte rigeligt med kærlighed til vores varme retter, der oftest skal have lov til at simre og trække alt den smag, de kan. Vi tror nemlig på, at en frokostordning er meget mere end ”bare frokost”, så vi gør en dyd ud af det. Hver dag!

Når frokosten kommer til jer

Omkring formiddag pakkes alt maden direkte fra køkkenbordet og i biler, hvorefter det leveres til de respektive kantiner i omegnen af København.

I kantinerne sættes buffeten op og frokosten kan begynde. Er der en kantinemedarbejder med ude, så klarer vi også opvasken undervejs og står klar med svar på alle spørgsmål. Desuden følger der altid en udførlig, skriftlig menu med frokosten.

Vi vil gøre frokostordningen så nem, fleksibel og lækker for jer som muligt.

Gør dit sunde valg til et nemt valg

Hos B\lunch har vi en ”standard procedure” i forhold til frokostordningen, som vi leverer i Nordsjælland og København.

I får altid:

  • en frisk, fyldig og blandet salat
  • en varm ret med tilbehør,
  • groft ny- og hjemmebagt franskbrød og/eller rugbrød,
  • en slags pålæg med tilbehør
  • hjemmerørt mayonnaise, remoulade og dressinger til salaten.
  • en snack

Vi gør derfor frokosten varieret og sund – med plads til den ekstra forkælelse ved gode råvarer og hjemmebagt kage hver onsdag.

På den måde gør vi det nemt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om en sund frokost med Y-tallerkenen. De anbefaler: 

  • 1/5 af kød, fisk eller fjerkræ,
  • 2/5 af kartofler, groft brød eller pasta og
  • 2/5 af grønt og frugt,

hvilket vi giver rig mulighed for.

En frokostordning gennem os gør det oplagt og lækkert at spise sig til en god energi til resten af dagen. Ønsker du at læse mere om vores catering i Københavnsområdet klik her.

http://altomkost.dk/tips/til-maaltiderne/frokost/