Frokostordning

Frokostordning i Roskilde, Taastrup og omegn

Findes der noget som vækker arbejdsglæde som en velsmagende frokost? Det er der ikke, hvis du spørger os. Vores frokostordning i Roskilde og omegn er altid varieret og lavet med kærlighed. Vi tilbyder frokostordning i Roskilde, Taastrup og omegn, hvor kvalitet og madlavning fra bunden er i højsædet. Vi nyder at forkæle vores kunder med velsmagende, friske og ofte økologiske råvarer, så frokostordningen ikke bliver til endnu en kedelig, lunken madpakke, som får tasken til at lugte af leverpostej.

Priotér din frokost ligesom du prioritere dit barns

De fleste forældre bruger gerne to minutter ekstra på at give deres børn en spændende frokost, der både giver dem energi til resten af dagen og minder dem om kærligheden i familien. De fleste forældre eller voksne generelt bruger ikke samme minutter eller kreativitet på at gøre deres egen frokost til noget særligt – Vores frokostordning i Roskilde og omegn er et pusterum midt i en travl arbejdsdag.

Hvorfor skal du få en frokostordning i Roskilde og omegn?

En frokostordning er en måde at sikre sine medarbejdere et pusterum, god energi og velvære. I B\lunch står vi tidligt op for at blande de friske salater af sæsonens råvarer, lave og skære pålægget til vores friske rugbrød og tilsætte rigeligt med kærlighed til vores varme retter, der oftest skal have lov til at simre og trække alt den smag, de kan. Vi tror nemlig på, at en frokostordning er meget mere end ”bare frokost”, så vi gør en dyd ud af det. Hver dag!

Omkring formiddag pakkes alt maden direkte fra køkkenbordet og i biler, hvorefter det leveres til de respektive kantiner i omegnen af København. I kantinerne sættes buffeten op og frokosten kan begynde. Er der en kantinemedarbejder med ude, så klarer vi også opvasken undervejs og står klar med svar på alle spørgsmål. Desuden følger der altid en udførlig, skriftlig menu med frokosten. Vi vil gøre frokostordningen så nem, fleksibel og lækker for jer som muligt.

Sund og nærende frokostordning i Roskilde og omegn

Hos B\lunch har vi en ”standard procedure” i forhold til frokostordningen, som vi leverer i Nordsjælland og København.

Vores frokostordning indeholder:

  • en frisk, fyldig og blandet salat
  • en varm ret med tilbehør,
  • groft ny- og hjemmebagt franskbrød og/eller rugbrød,
  • en slags pålæg med tilbehør
  • hjemmerørt mayonnaise, remoulade og dressinger til salaten.
  • en snack

Vi leverer en varieret og sund frokost – med plads til den ekstra forkælelse ved gode råvarer og hjemmebagt kage hver onsdag. På den måde gør vi det nemt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om en sund frokost med Y-tallerkenen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler: 

  • 1/5 af kød, fisk eller fjerkræ,
  • 2/5 af kartofler, groft brød eller pasta og
  • 2/5 af grønt og frugt,

Få leveret din frokost fra os, så du har god energi til resten af dagen.

Få mere information om frokostordning i dag

Vil du gerne vide mere, eller ønsker du at bestille en frokostordning til din virksomhed i Roskilde, Taastrup og omegn? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 23 48 94 46, sende en mail til info@b-lunch.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at tage en uforpligtende samtale med dig.

TILBUD PÅ FROKOSTORDNING TIL JERES VIRKSOMHED

Vi giver 15% rabat på frokostordning den første måned ved bestilling i minimum tre måneder