Kantinedrift

Kantinedrift

Som vores kernekompetencer tilbyder vi professionel og fleksibel drift af jeres kantine. Ved at overlade jeres kantinedrift til os, får I frigivet ressourcer til at investere i jeres egne kernekompetencer.

Personalekantinen er et vigtigt element i at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Mange oplever frokostpausen som et af arbejdsdagens absolutte højdepunkter, og vores kantinedrift vil imødekomme dette. Medarbejderne stiller i dag flere og større krav til den mad og service, der udbydes i deres kantine til frokostordningen.

Vi imødekommer kravene om et bredt, sundt og varieret udbud til frokost. Læs her, hvordan vi eksempelvis sammensætter dagens frokost. Samtidig lægger vi vægt på de gode råvarer, frisk og velsmagende mad af høj kvalitet, samt professionelt personale, der yder en personlig betjening og god service.

Fordelene ved vores kantinedrift er til at føle på:

  • Bedre tid til at koncentrere jer om jeres egne kernekompetencer
  • Fast pris og én samlet regning
  • Minimal administration
  • Ingen personaleomkostninger eller ansættelser

Driften af kantinen udliciteres, I skal bruge minimale ressourcer og I får et professionelt flow i jeres personalekantine, hvor kvaliteten er i højsædet.

Hvordan kan jeres kantinedrift komme til at foregå?

Vi tager her udgangspunkt i en af de kantiner, vi driver i København.

  • Vores kantinemedarbejder ankommer sammen med den friske frokost omkring kl. 11
  • Kantinemedarbejderen sætter hele buffeten op, så den står lækker og klar til jer kl. 11.30
  • Under hele frokosten sørger vores kantinemedarbejder for, at buffeten ser pæn ud, der er fyldt op og at opvasken bliver taget løbende, så I har service nok.
  • Desuden står kantinemedarbejderen klar til at svare på spørgsmål omkring dagens frokost.

Men hvad skal I så gøre, når vi overtager kantinedriften?

I skal spise en dejlig, hjemmelavet og frisk frokost, nyde pausen og bruge energien på at udvikle jeres egne kernekompetencer – så tager vi os af vores.

Vil I læse mere om, hvad vi tilbyder til jeres virksomhedsfrokost, så klik her.