Kantinedrift

Kantinedrift i Roskilde og omegn

Har du brug for hjælp i form af professionel og fleksibel drift af jeres kantine? Hos B\LUNCH tilbyder vi kantinedrift til virksomheder i Roskilde og omegn. Ved at overlade jeres kantinedrift til os, får I frigivet ressourcer til at investere i jeres egne kernekompetencer.

Få glade ansatte gennem velsmagende måltider

Personalekantinen er et vigtigt element i at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Mange oplever frokostpausen som et af arbejdsdagens absolutte højdepunkter, og vores kantinedrift vil bestemt imødekomme dette. Medarbejderne stiller i dag flere og større krav til den mad og service, der udbydes i deres kantine til frokostordningen. Vi imødekommer kravene om et bredt, sundt og varieret udbud til frokost. Læs her, hvordan vi eksempelvis sammensætter dagens frokost. Samtidig lægger vi vægt på de gode råvarer, frisk og velsmagende mad af høj kvalitet, samt professionelt personale, der yder en personlig betjening og god service.

Fordelene ved at vi står for kantinedriften: 

  • Bedre tid til at koncentrere jer om jeres egne kernekompetencer
  • Fast pris og én samlet regning
  • Minimal administration
  • Ingen personaleomkostninger eller ansættelser

Driften af kantinen udliciteres, og I skal dermed bruge minimale ressourcer, og I får et professionelt flow i jeres personalekantine, hvor kvaliteten er i højsædet.

Nyd din frokost og lad os stå for din kantinedrift

Vi tager her udgangspunkt i en af de kantiner, vi driver i København.

  • Vores kantinemedarbejder ankommer sammen med den friske frokost omkring kl. 11
  • Kantinemedarbejderen sætter hele buffeten op, så den står lækker og klar til jer kl. 11.30
  • Under hele frokosten sørger vores kantinemedarbejder for, at buffeten ser pæn ud, der er fyldt op og at opvasken bliver taget løbende, så I har service nok.
  • Desuden står kantinemedarbejderen klar til at svare på spørgsmål omkring dagens frokost.

Hvad skal I så gøre, når vi overtager kantinedriften?

I skal spise en dejlig, hjemmelavet og frisk frokost, nyde pausen og bruge energien på at udvikle jeres egne kernekompetencer – så tager vi os af vores. Få mere information om hvad vi kan tilbyde til jeres virksomhedsfrokost.

Kontakt os og hør mere om kantinedrift hos B\LUNCH

Har du har spørgsmål til vores priser, service eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 23 48 94 46, sende en mail til info@b-lunch.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med kantinedrift.