Firmafrokost

Firmafrokost

Hvad er firmafrokost?

Ordet siger sig selv; frokost i firmaet, men mange er ikke klar over, hvad det egentligt indebærer og hvor mange processer denne frokost skal igennem, før maden når medarbejdernes rene tallerkener.

Firmafrokost skal være medarbejdernes pusterum midt på dagen, hvor de får lov at slippe arbejdet så vidt muligt for en stund, får nye sanseindtryk gennem knasende, sprøde og friske råvarer samt aromatiske dufte, og tanker energi nok til resten af dagen.

En pause man glæder sig til og altid går glad og mæt fra.

Måder at afholde sin daglige firmafrokost

Frokosten kan forløbe på mange forskellige måder, eksempelvis:

  • Foran arbejdscomputeren ved skrivebordet med en madpakke smurt samme morgen eller aftenen før.
  • I et mødelokale med medbragte madpakker eller take away bestilt fra firmaets stamsted.
  • I et afsat rum med mad, som I selv sætter frem, leveret dagligt gennem en frokostordning af et cateringfirma.
  • I firmaets personalekantine med opsat buffet og en kantinemedarbejder, der enten er ansat af jeres eget firma eller fra cateringvirksomheden, som klarer opvask, opfyldning og rengøring.

Disse er kun forskellige udsnit af forskellige grader, man kan afholde frokosten. Det hele afhænger af ønske, præferencer og god kontakt med udbyderen.

Hvorfor det er godt at udlicitere firmafrokosten

For at man i firmaet selv kan fokusere på kernekompetencerne, må man afgive nogle ansvarsområder, man ikke selv er specialiseret indenfor. Finder man den rette udbyder og samarbejdspartner, er det som at lette skuldrene og dermed giver man ikke afkald på noget, men man får rigtigt meget igen: overskud og tid til sine egentlige arbejdsopgaver, glade medarbejdere og en lækker frokost, som også bliver en pause for udlicitereren.

Hvilken frokost passer til dit firma?

Først er det vigtigt at finde ud af, hvad budgettet for frokosten ligger på. Derefter må man finde ud af, hvilken type frokost medarbejderne i firmaet ønsker. Dernæst hvad mulighederne for firmafrokostens forløb er både logistisk og praktisk, så frokosten går så let som muligt hver dag. Slutteligt skal man finde den rette udbyder, der matcher ens ovenstående resultater, har en god kontakt og er fleksibel i det omfang, jeres firma ønsker det.

Skal vi skræddersy din firmafrokost, kontakt os da her.