Bag om køkkenet - Kate

Skrevet af - i Holdet bag
  • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
  • Visninger: 270

Det er på tide, I møder en af vores søde kantinemedarbejdere. I dag vil vi introducere jer for Kate - såfremt I ikke allerede er stødt på hende!

Kate har været hos os siden 2012 og er efterhånden en “gammel kending” i kantinerne. Faktisk har Kate mange års erfaring inden for lige netop dette hos bl.a. Admiral Hotel, i lufthavnen, Alm. Brands kantine og i Udenrigsministeriet under topmødet.

Men hvem er hun egentlig? Kate er uddannet smørrebrødsjomfru fra Restaurant Heering i Pilestræde tilbage i 1980, hvor hun serverede smørrebrød for gamle kendinge som Dirch Passer. Hun har altid vidst, hun ville være smørrebrødsjomfru. I hvert fald siden 6. klasse!

I dag elsker hun at blive udfordret med, hvad der end lige ligger i køleskabet, og hun elsker at lære fra sig! Hendes arbejde afspejler sig også i fritiden, hvor hun og hendes mand glædeligt går ud for at spise smørrebrød og se, hvad der rører sig på markedet.

Ved siden af pyntning af kager, smørrebrød og pleje af kunderne i kantinen, banker Kates hjerte højt for sine venner, familie og bekendte. For ikke at nævne hendes Paris. Paris er en Malteser på snart 4 år og alle omkring Kate ved, hvor meget hun brænder for sin lille pige. I den forbindelse er Kate også en sand dyreven.

Vi er glade for at have en person som Kate på vores team!


0
B-Lunch har endnu ikke angivet en biografi

Arkiv

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.