Historie

Kok og tjener Bente Wolf Lytje etablerede B\Lunch Mad med sjæl i 2003. Chancen bød sig efter en ansættelse hos en privat virksomhed, og Bente greb chancen og satte sig for at skabe et moderne frokostkøkken med fokus på indbydende, smagfuld mad, glade kunder og medarbejdere, samt positive madoplevelser.

Bente har mange års erfaring i cateringbranchen, og hun har arbejdet i forskellige private virksomheder i Jylland og i Storkøbenhavn. Hun har deltaget i en lang række madlavningskurser i Danmark og udlandet, f.eks. Bangkok, Homestay at The Thaihouse http://www.thaihouse.co.th, Stammershalle Badehotel på Bornholm hos Daniel Kruse, og hos Charlotte, der driver Due Papaveri iEmilia Romagna http://www.duepapaveri.com.
Bente har desuden undervist i en madklub og er medlem af HORESTA.

Udover den store glæde ved at kreere lækre retter, er personalet en stor del af Bentes virksomhed.

Bentes filosofi er, at glade medarbejdere er sundere medarbejdere, og at de bidrager bedre til fantastisk Mad med sjæl. Der bliver lagt vægt på, at alle får muligheden for at byde ind med nye ideer eller andre måder at arbejde på. Bente giver også sit personale inspirerende madoplevelser som f.eks. et kursus hos Tina Scheftelowitz i Malaga, http://www.casadonaangela.dk og hos Inger på Amager med The Cookroom, http://www.thecookroom.dk eller ture på forskellige prominente restauranter som KiinKiin, Kadeau, Geist.

Derudover lægger hun stor vægt på udviklingssamtaler, hvor der bliver opstillet forskellige mål for den enkelte medarbejder.
Personalepleje, udvikling, tillid og kommunikation er kernen i måden at drive B\Lunch på.

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.