Seneste indlæg

Skrevet af - i Nyheder
Team Rynkeby Nordsjælland

Vi har en stor, glædelig nyhed at fortælle jer! 

Muligvis har vi allerede sagt det, men nu fortæller vi det igen - og mere detaljeret. 

Vi er en stolt sponsor af Team Rynkeby Nordsjælland, som er et velgørenhedscykelhold. Team Rynkeby støtter børn med kritiske sygdomme ved at lave store indsamlinger og rejse opmærksomhed ved bl.a. den årlige cykeltur hele vejen til Paris.

Alle pengene går til Børnecancerfonden og Lungeforeningen i Danmark og lignende organisationer i andre lande, og vi har sidste år ramt næsten 80 millioner kroner. Wow!

Pengene går til både forskning, behandling og andre tiltag for børnene. 

Deltagerne på de mange hold fra 8 forskellige lande betaler selv alle udgifterne, hvilket løber op i en del penge. Heriblandt cykel, tøj, udstyr, hoteller, osv. 

Og så er det helt almindelige motionscyklister, der brænder for at hjælpe - og udfordre sig selv!

I løbet af en Rynkeby-sæson afholdes der typisk flere velgørenhedsevents, masser af træning i al vind og vejr, en hel del møder omkring indsamling af sponsorater og ikke mindst årets store “Skoleløbet”, hvor folkeskolebørn kan være med til at samle penge ind via løb.

Vi er umådeligt stolte af dette!

Men hvordan bidrager vi så?

Bente skal s***e cykle hele turen med! Du husker måske, at hun sidste år lavede maden på ødemarker og gårdspladser hele vejen derned - den tjans tager Morten i år.

Vi sender altså 3 personer afsted i år; en rytter, en kok og en fysioterapeut (Maja).

Derudover har vi exceptionelle leverandører, der igen i år donerer naturalier til vores tur.

Du kan læse mere om Team Rynkeby her, og støtte Bentes direkte indsamling her

 

1274 600547689980001 1923961295 n

Visninger: 83
0

Skrevet af - i Uncategorized
Spis bæredygtigt

Hvordan kan man spise bæredygtigt? og hvad vil det egentligt sige? og hvad betyder “bæredygtig” egentligt?

For os er bæredygtighed både for krop og miljø. 

Bæredygtighed er pr. definition “sikring af holdbare positive resultater uden ødelæggelse af det foreliggende grundlag” (Den Danske Ordbog

Dette gælder selvfølgelig miljøet, som jo er et velkendt emne i medierne for tiden. Vi vil gerne bidrage med, hvad vi kan, hvorfor vi også er certificeret med REFOOD-label. 

Vi mindsker madspild alt det, vi kan. Vi handler råvarer efter sæson og helst aldrig oversøisk. Desuden vægter vi dyrevelfærd meget højt og bruger bl.a. kun økologiske æg. Til rengøring og opvask bruger vi kan Svanemærkede produkter. 

Men det er også vigtigt at være bæredygtig med sin krop. Frisk luft, motion og ikke mindst kosten er væsentlige faktorer i en bæredygtig krop.

Men hvordan spiser man bæredygtigt?

COOP har lavet en ny Madpyramide. Den er ret enkel: den kombinerer både klima og krop. Vi er faktisk ret vilde med den! 

Intet er forbudt - det handler om mængder. Præcis ligesom med smør, chokolade og broccoli.

Enkle råd:

  • Spis masser af grøntsager, kartofler, frugt og fuldkornsprodukter. Og drik vand fra hanen!
  • Spis lidt mindre af fjerkræ, fisk og mejeriprodukter og endnu mindre af rødt kød.
  • Spis så vidt muligt af lokale råvarer eller produkter, der ikke skal transporteres alt for langt fra din dagligvarebutik. 

Du kan se Madpyramiden her.  

 

Har du brug for lidt gode råd, så tøv ikke med at kontakte os eller hive fat i os under frokosten!

Visninger: 70
0

Skrevet af - i Nyheder
Julemarked 2019

NYHED!

 

Peter Philipsen fra Kim Larsen Jam spiller op til dans

 

Til vores julemarked den 7/12 fra 11-14 spiller Peter Philipsen op til julebal med masser af god musik fra selveste Kim Larsen.

Stemningen bliver fantastisk og vi glæder os til at lange spandevis af varm gløgg og helt friskbagte æbleskiver ud til jer.

 

Som noget nyt giver vi jer i år også muligheden for at købe en kop varm Nespresso-kaffe med en hjemmebagt småkage til.

 

Ses vi?

Visninger: 103
0

Skrevet af - i Råvarer
Månedens råvare - november

Vi er nået til november og bladene på træerne - og dem på jorden - har for alvor skiftet farve. Det har månedens råvare også.

Tranebær er smukke, lækre og har en karakteristisk smag. Og de kan bruges til andet end Cosmopolitans og urinvejsinfektioner.

Tranebærbuskene vokser vildt på den nordlige halvkugle og har gjort dette i flere tusinde år på hederne. Lige nu fås de allerbedst danske!

De røde bær indeholder masser af antioxidanter og C-vitamin, så der er god grund til at dykke ned og spise rigeligt af dem. Også de friske - vi spiser typisk kun de tørrede herhjemme.

Du kan bruge tørrede tranebær som alternativ til rosiner, da der er en smule mere syrlige. Brug dem i bagning som små rugbrødsboller med mørk chokolade, tranebær og mandler, i skønne cookies og som et opløftende drys på salaten.

Brug de frosne i drinks, som kompot til fjerkræ, i marmelade til osten eller som isterninger i vandet, hvor de giver en sprød smag!

De friske bær kan bruges i salater og er rigtigt gode til at bryde de fede vintersupper. Drys på kartoffelmosen, vend i råkosten, sylt dem til anden, honningmarinér dem og brug dem på yoghurt. Mums! 

Visninger: 86
0

Skrevet af - i Nyheder
JULEMARKED 2019

SÆT KRYDS I KALENDEREN!

 

 

Lørdag den 7/12 kl. 11-14 sætter vi gang i gløgg-gryden og æbleskivepanden igen.

 

Vi inviterer til årets julemarked hos B-lunch i Frederikssund, så kryds allerede nu dagen af.

Der er mulighed for at ose lidt i de forskellige boder, anskaffe et flot juletræ og nyde dejlig musik.

 

Hold øje med Facebook-begivenheden for at være opdateret omkring dagens aktiviteter og tilbud.

 

Vi glæder os - ho ho ho!

 

Læs om sidste års julemarked her

Visninger: 106
0

Skrevet af - i Holdet bag
Mere end bare frokost

Hvad er en frokost egentligt?

Hvorfor spiser vi egentligt frokost?

Hvordan kan man få mest ud af sin frokost?

Det er faktisk spørgsmål, som vi jævnligt stiller os selv oppe i køkkenet. For hvad er det egentligt og hvad vil vi gerne servere for jer, når vi laver en frokost. 

Ifølge Den Danske Ordbog er frokost pr. definition det måltid, der indtages midt på dagen eller den længere pause på en arbejdsplads, hvor medarbejderne typisk spiser et måltid. Men vi synes, det skal kunne noget mere.

For os skal maden smage af noget, det skal give ny energi og så skal det være en reel pause fra arbejdet, som hovedet oftest har brug for på dette tidspunkt. 

Derfor sammensætter vi frokostbuffeten, så du selv kan kreere lige den frokost, der passer til dine behov. 

Vi har dygtige kokke, der hver dag står foran gaskomfuret for at kvalitetssikre den varme ret. Vi har leverandører, som vi med god grund stoler på og som leverer fantastiske råvarer og produkter til os, der smager fantastisk. 

For os er frokost ikke bare frokost! 

Det skal være en oplevelse, man kan glæde sig til og over. Hver dag. 

 

Du kan læse mere om vores Firmafrokost og Frokostordning vil at klikke på ordene!

Visninger: 119
0

Skrevet af - i Råvarer
Månedens råvare - oktober

Oktober står for døren og nu banker efterårets hyggelige stunder for alvor på. Det er skønt og man kan næsten ikke undgå at mærke den varme kop, vindens rusken udenfor og tæppet, der luner i stuen, som er oplyst af levende lys. 

Og der er ikke meget, der smager mere af efterår og hygge end danske blommer. Derfor er netop blommerne denne måneds råvare - selvom de faktisk har gjort sig sin ret de sidste par måneder allerede.

 

Blommen er sød og saftig, og så indeholder den både E-vitamin og Kalium, så den kan andet end bare at smage skønt. 

 

Vidste du, at blommen faktisk smager af mindre, når den har været i køleskabet?
Men hvis den kommer ud en times tid før spisning, så er smagen vendt tilbage!

 

Du kan bruge blommen som erstatning for rabarber i en skøn efterårs trifli, bagt med kanelcrumble og serveret med vaniljeis, som marmelade til ost eller i en frisk efterårssalat med valnødder og gedeost. 

Den er faktisk rigtig god i det salte køkken også - selvom det er utraditionelt. 

 

Savner du lidt inspiration, så tøv ikke med at tage fat i os! 

 

Hvordan kan du bedst lide dine blommer?

Visninger: 131
0

Skrevet af - i Samarbejdspartnere

Fredag den 13/9 var ikke så skræmmende, som det kan lyde. 

Vi fik nemlig lov til at være med hele dagen til Campus XL i Frederikssund!

Campus XL er en ny tradition, hvor unge skoleelever får muligheden for at snakke med virksomheder og erhvervsaktive samt studerende på forskellige erhvervsuddannelser i Frederikssund. 

Her kan de stille en masse spørgsmål og høre, hvordan deres fremtidsmuligheder er, samt få indblik i, hvordan de forskellige fag udarter sig. 

 

Vi synes, det er et vigtigt koncept!

 

b-lunch campus frederikssund buffet finger food tapas

Igen i år fik vi lov at være med.

Fra klokken lidt i 12 stod vi klar med en buffet af “finger food” i loungen for alle dem, der havde en stand. 

Buffeten bød på lækre, hjemmelavede frikadeller, crudites med ranch dressing, kyllingespyd med satay sauce, foccacia med pulled pork, vandbakkelser med avocadocreme og italiensk skinke, wraps med bagt laks, vegetar udgaver samt en fudgy brownie og varm kaffe.

Et almindeligt klasselokale blev forvandlet til en lounge.

Intet mindre kunne gøre det, når de tålmodige sjæle skulle opvartes i pauserne!

Herefter stod menuen på grillede gourmet burgers til de unge. 

Fra klokken 15 af og frem grillede vi 600 bøffer og serverede burgers med bl.a. hjemmelavet mayo i brioche brød til de unge, stadeholderne og hvem der ellers kom forbi. 

Det var sjovt. Der var fart på. Vi glæder os til at gøre det igen!

 

b-lunch catering levering servering frederikssund

 

Du kan også læse mere om arrangementet her: https://www.campusxl.dk

Visninger: 148
0

Skrevet af - i Nyheder
Må vi servere din frokostpause?

Vi søger nye kunder med tilhørende køkken, hvorfra vi kan tilberede og servere lækre, friske frokoster til at forkæle medarbejdere og give ny energi til resten af arbejdsdagen.

Fra køkkenet vil vi også skulle kunne levere mad til vores kunder ude af huset. 

 

Vi serverer frokostpauser med jord-til-bord oplevelser, der inspirerer til de gode samtaler og giver energi til resten af dagen

 

Hvad tilbyder vi?

På vores typiske frokostbord finder I:

  • dagens varme ret, som vi selv har lavet helt fra bunden og smagt til med ekstra kærlighed
  • 3-4 blandede, sprøde salater af både traditionelle og spændende råvarer
  • 3 slags delikat pålæg, som enten er hjemmelavet eller købt direkte fra kvalitetssikre leverandører samt tilbehør hertil
  • friskbagt fuldkornsrugbrød og groft surdejsbrød

 

Derudover serverer vi oste, økologisk smør, hjemmebagt onsdagskage og serverer gerne til ekstra møder og sammenkomster.

 

Har I ikke et køkken til rådighed, men ønsker I stadig en skøn frokost? 
Bare rolig - vi leverer også gerne til Hovedstadsområdet!

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

23489446 

Visninger: 176
0

Skrevet af - i Nyheder
At være med på Team Rynkeby

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at Bente brugte den første uge af juli på at arbejde frivilligt for Team Rynkeby Nordsjælland for at støtte op om kritisk syge børn under Børnecancerfonden og Lungeforeningen. 

Hvis du nu ikke har fået læst om det og er blevet lidt nysgerrig, så kan du læse mere om det lige her

Ugen fløj af sted med højt humør og solskin i den gode sags tjeneste. Præcis, hvor mange penge der er blevet samlet ind gennem Team Rynkeby, bliver først offentliggjort i Ringe den 28. september, hvor checkene bliver doneret. 

At følge Team Rynkeby var og er en smuk ting. Sammenholdet, stemningen og sangene er stærkere end man lige skulle tro. De fleste ryttere har en helt særlig grund til at deltage og det kan mærkes, at det er ildsjæle, der tæsker løs på bakkerne i Champagne. 

Det er faktisk en oplevelse, som alle burde få - måske derfor vi gør det igen næste år!

At forlade Københavns Rådhusplads lige bag børn på cykler med lilla balloner for at trille ind foran Rigshospitalets børneafdeling med de skønne børn, der vinkede ud af vinduet. Selv mændene måtte fælde tårer. Det sætter livet i perspektiv!

At stå tidligt op hver dag var ingen sag, for kokken kunne sove en til to timer længere end derhjemme, at lave mad uden et køkken gik også fint, at bage brød på en grill, at skære tomater på en mark og at køre en stor kølebil blev alt sammen peanuts, når rytterne kom sultne og glade ind til frokosten. 

Men hvordan laver man lige frokost uden et køkken? Og nej, der blev ikke bare smurt leverpostejsmadder! 

Vi havde 2-3 klapborde, to gasgrille og et gasblus. Derudover havde vi dunke med vand, kølebil med alt pakket og klar samt pavilloner. Og mere behøver man faktisk ikke for at lave frisk frokost til 60 mennesker i 8 dage. 

Om menuen stod på sesamgrillet tun, pulled pork burger med brioche og coleslaw, grillet laks og svamperisotto eller revelsben med speltsalat, så blev det hele klaret i lader, på vinmarker og parkeringspladser gennem Europa hele vejen til Paris. 

Vi kunne skrive 100 sider propfyldt med sjove beretninger fra den tur og vise en million billeder. Men det gør vi ikke. 

Til gengæld vil vi bare sige, at vi er mega stolte af Bente og af resten af Rynkerne fra Nordsjælland (faktisk også fra resten af landet!) for deres indsats er med til at gøre en stor forskel for kritisk syge børn og deres familie. 

 

rynkeby team catering sponsor kantinedrift frokostlevering 2

Visninger: 295
0

Skrevet af - i Råvarer
Månedens råvare - september

Vi har ramt efteråret og vejret taget i betragtning har vi ramt det med 200 km/timen! 

Men det våde og småkolde vejr kan også noget. Det bringer nemlig de lækreste råvarer frem og ikke mindst indbyder det til levende lys, tæpper og lækre varme drikke. 

… hvis sensommeren altså ikke pludseligt vender tilbage. Man ved aldrig med det vejr!

Tilbage til de råvarer, der bare smager lidt ekstra lunt. 

September byder nemlig på en masse lækre sager og her vil vi snakke om kantareller

Friske kantareller har en smuk gul farve og en stærkere smag end andre svampe. Desuden er de rige på kostfibre, A-vitamin og kalium. De ændrer farve og tekstur, når de tørres eller fryses, men de smager stadig skønt!

Vidste du, at kantareller faktisk stadig bedst findes “vildt” og er svære at opdrætte? 

Vi elsker at bruge de lækre, gule sager i risotto, pastaretter, stegt i smør som tilbehør til kødet eller for at give umami-smag i de vegetariske retter, men de fungerer også fint i tærter, gryderetter eller i en skøn kantarel-sauce. 

Blev du også sulten?

Vi har hapset lidt info fra Råvareguiden og Coop’s Madpyramide

Visninger: 159
0

Skrevet af - i Råvarer
Månedens råvare - august

Sommeren synger allerede på sit sidste vers for denne gang, men sensommeren begynder at vise sin smukke side frem - i hvert fald hvis man skal tro på vejrudsigten.

Men den våde tid har bragt anden end mudder, skybrud og vandpytter med sig. 

Krebs

August måned byder nemlig på de lækreste krebs, hvilket jo passer perfekt til en lun sensommeraften på terrassen. Tilsat godt selskab og måske lidt kølig hvidvin. 

Krebs har et lavt indhold af kalorier, fedt og kulhydrat, men er en proteinbombe svarende til æg og lam. Den er en god spise, da den samtidig indeholder masser af gode mikronæringsstoffer som E-vitamin, jod, zink og selen. 

Den er brunlig, når den fanges, men skifter til en rød farve ved tilberedning. 

Det hummerlignende dyr skal tilberedes omtrent samme dag, som den fanges eller dagen efter, hvis den er frisk. Den er fantastisk i skaldyrssupper,  men er endnu mere lækker grillet til en let og sprød sommersalat. Man kan selvfølgelig også spise den kogt med en lille klat smør. Eller i krebsehalesalat med nypresset citron.

Vidste du, at …

  • krebs kan blive op til 20 år gamle?

  • hunkrebsen er freder 10 måneder om året?

  • krebs skifter skal flere gange om året, og det tager op til 10 dage, før den nye skal er hård nok.

  • krebsene er et skaldyr, der lever i ferskvand. 

  • i Sverige fejres krebsegilde hvert år i august.

 

Vi har fået hjælp fra Råvareguiden og Madpyramiden

Visninger: 172
0

Skrevet af - i Nyheder

B\loggen går på sommerferie

Indtil midten af august går B\loggen på sommerferie. Den skal samle inspiration, energi og masser af solstråler. 

Husk, at du stadig kan læse vores indlæg og finde lækre opskrifter til din sommer herinde. 

 

Hvad med en hjemmelavet parfait, koldskål eller mayo til at skrue lidt op for din grillaften?

 

Vi ønsker jer alle en dejlig sommer!

 

(Helt og aldeles stilhed kan vi nok ikke love, men vi skal nok gøre dig opmærksom på, når vi smider lidt nyt ud!)

Visninger: 241
0

Skrevet af - i Nyheder
Sommerferieplanlægning

Sommerferietiderne nærmer sig og de fleste af os må jo nok indrømme, at vi glæder os lidt. Bare en lille smule altså, for vi elsker jo vores arbejde. Meeeen nogle dage uden et vækkeur, med lidt solskin og tid til at bryde ud af hverdagens rutiner lyder nu også dejligt. Bare for en stund!

Og ja, du læste rigtigt. Køkkenet går også på ferie.

Vi går på ferie alle sammen, men vi gør det på skift, så du kan roligt læne dig tilbage og nyde din frokostpause gennem hele sommeren.

Der kommer kun til at ske små ændringer og du kommer til at mærke meget lidt til det:

  • Maden - menuerne vil skrige af sommer og vi hiver ofte den store grill frem, men du kan stadig forvente nybagt rugbrød, salater og den sædvanlige onsdags godte over hele sommeren, vi gør det bare lidt mere simpelt og sommerligt.

  • Levering og servering - måske vil du møde et nyt eller et “gammelt” kendt ansigt i din kantine, når du skal spise din frokost, men vi lover, at du nok skal få din egen kantinefrøken tilbage igen, når hun har holdt sin velfortjente ferie.
    Det samme gælder leveringen - du kan muligvis få din frokost leveret af en anden end sædvanligt, men vi lover, de gør deres bedste og kommer med et smil.

  • B\loggen går lidt på ferie - opskrifter og blogindlæg må du vente spændt på til efter ferieperioden, men du kan stadig gå på opdagelse på hjemmesiden, hvor der ligger masser af lækre opskrifter og inspirerende indlæg. Den er tilbage igen til august.

Ellers kommer du ikke til at mærke noget til det. Det her er faktisk præcis, som vi plejer at gøre hvert eneste år. Så nyd din sommer, din frokostpause og duften af grill!

Visninger: 236
0

Skrevet af - i Råvarer
Månedens råvare - juni

Kalenderen har endeligt rundet det skarpe hjørne og sommeren er her nu officielt. Lad os håbe på, vejret følger med derefter og ikke maj måneds våde og kolde tendenser.

Sommertid er oftest og lig med grilltid og dertil hører selvfølgelig en masse lækre, grønne salater. Her findes der ikke noget bedre end babyleaves.

Babyleaves er egentligt en samlet betegnelse for mange forskellige, sprøde og spæde salattyper, som sammensættes af avleren, så både de milde og bitre smage kommer med. På sin vis er det jo en færdigblandet salat og dermed også den nemmeste version. Nemt især fordi salatbladene er så små, at man faktisk ikke behøver at snitte dem. De skal blot skylles!

Sæsonen for de små, friske og sprøde blade er netop lige nu, hvor de høstes og planten faktisk kan skyde op igen. Fordi bladene er så spæde og friske, er deres holdbarhed ikke voldsom lang, men lægges de i koldt vand inden servering, får de et nyt pift af sprødhed.

Lidt inspiration?

Man kan selvfølgelig altid bruge salaten, som den er eksempelvis i en lækker sandwich eller burger. Det kræver dog heller ikke meget arbejde for at opgradere den grønne spise: Vend i lidt olivenolie, drys med ristede mandler og tilføj blåbær, jordbær eller granatæblekerner.

Man kan også pifte den klassiske vandmelonsalat med feta op med de sprøde, grønne blade eller vende salaten med pesto, kolde (kogte) kartofler og asparges - evt. lidt fintsnittet rødløg. Det er i hvert fald nemt at tage med på stranden eller til sommerens picnics.

Visninger: 230
0

Skrevet af - i Holdet bag

Det er ofte nemt at finde sine egne fejl, mangler og begrænsninger. Vi kender i hvert fald tydeligt til vores egne. Det er sværere at se sine styrker og positive værdier fremhævet. I dag vil vi derfor understrege nogle af de ting, vi finder bedst ved vores lille, effektive virksomhed.

Direkte kontakt

Èn af vores væsentligste styrker er, at vi er tæt på jer som gæster hele tiden. Ringer du til os med spørgsmål eller andet, vil du altid få fat på én i køkkenet, som tidligere på dagen har stået og lavet netop din mad.

Vi ved, hvad der er i dressingen og hvor mange kilo gulerødder, der er i kødsaucen.

Mad fra bunden

Mayonnaisen laver vi selv efter denne opskrift hver gang, brødet bager vi på vores surdej hver eneste dag, de økologiske æg koger vi selv og bechamelen til lasagnen bager vi op helt fra bunden og smager til med muskat, til vi selv synes, den sidder lige i skabet. På den måde ved vi, hvad alt vores mad indeholder, men kan også kvalitetssikre den. Og vi vægter kvalitet meget højt.

 

Miljø

Vi går op i økologi og miljøet omkring os. Vi bruger kun Svanemærket håndsæbe, opvaskemiddel og rengøringsprodukter i vores køkken. Både for vores medarbejderes og hele verdens skyld.

Mere end bare frokost

Vi serverer frokostpausen - vi leverer ikke bare en omgang mad hver dag. Vi serverer den på fade, giver et smil med på vejen, vedlægger en menu og lægger op til gode samtaler. Vi kræser og kæler for maden, tænker den igennem, gør den spændende og tilsætter vores yndlingskrydderi: kærlighed.

Hvad er dine styrker? Husker du at huske dig selv på dem?

Visninger: 256
0

Skrevet af - i Holdet bag
Vi sender en kok afsted til Paris

TEAM RYNKEBY NORDSJÆLLAND - cykler for kritisk syge børn

Igen i år sponsorer vi hos B\lunch Team Rynkeby Nordsjællands cykeltur til Paris. Sidste år var vi med til at sponsorere taskerne, men i år gør vi noget lidt andet. Vi sender chefen med med.

 

Bente skal være kok og lave mad til de ca. 55 ryttere og 10 fra serviceteamet hele vejen derned. Derudover er Maja med som behandler/massør/fysioterapeut.

B\lunch har desuden sørget for naturalier i form af bl.a. lækkert kød fra vores slagter og mon ikke vores kære grøntmand, Kim Carlsson, fra K.C.Frugt smider et par æbler i puljen.

 

Sidste år blev der samlet 30 millioner kroner ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden og vi er meget stolte af at være en del af Team Rynkeby.

 

Rytterne cykler fra København den 29/6 og når til Paris den 6/7, hvor der sluttes af på en stor festplads og alle rytterne med stolte øjne kan møde deres familier.

På turen derned cykles der omkring 200 km hver dag. Her er indlagt små pauser og depoter, hvor serviceteamet disker op med frokost eller mellemmåltider, kolde drikke og lidt isposer til de hårdtarbejdende cyklister. Udover kokke og behandlere er der også marshalls og cykelmekanikere med på holdet.

TRNS 2019 sponsor b-lunch frokost

 

Vi glæder os og regner med, at det bliver en fest uden lige. Samtidig er vi stolte over at støtte de kritisk syge børn i Danmark.

Visninger: 438
0

Skrevet af - i Kost og sundhed
God energi til din træning

Vi vil ikke skære alle over en kam, men de fleste af os er fysisk aktive i vores fritid. Om det så er golf, cykelture, styrketræning, svømning, latin dans, løb, højdespring eller noget helt andet er ligegyldigt. De fleste af os bruger kroppen aktivt i løbet af dagen. Eller prøver på det!

Uanset om du skal til en eller anden form for træning eller ej, så er det vigtigt at få tanket godt op med god (og brugbar) energi til frokost. Især hvis din fysiske aktivitet ligger lige efter arbejde.

Og du kan være helt rolig.

Vi serverer nemlig masser af muligheder for dig, så du kan sammensætte dig din egen perfekte frokost, der passer til din eftermiddag.

Du har mulighed for masser af fibre og fuldkorn fra vores rugbrød, brød og vi vælger oftest fuldkornspasta.

Proteinerne får du sædvanligvis fra vores lækre pålæg, bønnerne i salaten og køddet fra den varme ret.

Derudover kan du tanke op på vitaminer, mineraler og alt det andet lækre stads - fedt og kulhydrater bl.a. - gennem vores salater, oste og tilbehør.

Skal du træne hårdt lige efter arbejde, er det en god idé at snige en ekstra skive rugbrød eller skefuld ris på tallerkenen.

Har du langt til aftensmaden og intet mellemmåltid, kan du tanke godt op på protein.

Føler du, at påsken eller andet har sat sit præg lidt for godt på sidebenene (vi kender det alle!), kan du lade mindst halvdelen af din tallerken være til det grønne.

Er du fuldstændig “ligeglad” og er du bare sulten, kan du sammensætte og spise lige det, du har lyst til.

Uanset hvad du vil tanke op til til frokost, så lover vi, at det smager skønt!


Visninger: 295
0

Skrevet af - i Råvarer
Månedens råvare - maj

Endelig kan vi skrive maj-måned på. Selvom den indtil videre primært har været fyldt med regn, sne(!!!) og nattefrost, så skal man ikke benægte, at sommeren nu endelig er rigtigt tæt på, at træerne springer ud og at vi har smagt de første danske jordbær. Og de var gode, søde og smagte perfekt til den runde fløde!

 

Selvom både jordbær, asparges og rabarber er det oplagte valg til månedens råvare, så er der faktisk en anden rød sag, der overtager pladsen i dag: tomaten!

 

Den sprøde, saftige og sødmefulde lille sundhedsfrugt kan nemlig sagtens dyrkes her i Danmark og smager fantastisk i salat, på rugbrød eller bagt. Den kan faktisk det hele. Den elsker sol og varme, så et væksthus herhjemme gør underværker.

 

Tomaten er fyldt med antioxidant, vitaminer (C, K, A og E) og kalium. Og så er den meget let kaloriemæssigt, så du kan faktisk spise rigtigt meget tomat for meget få kalorier!

 

Det er jo faktisk en frugt og den stammer fra Sydamerika, men har efterhånden vundet hjerter i hele verden. Ketchup, caprese, salsa, butter chicken. Der er efterhånden ikke mange steder, hvor man ikke kan støde på den flotte, røde lækkerbisken. Den bruges også i det søde køkken efterhånden!

 

Vi anbefaler bl.a. at bage tomaterne i ovnen med olivenolie, parmesan og sort peber, at bruge den i chutney eller at spise den som den er med et drys salt, trøffelolie og cremet burrata.

Visninger: 286
0

Skrevet af - i Nyheder

B\LUNCH SØGER FERIEAFLØSER

Er du serviceminded, smilende og selvtænkende?
Vil du være en del af vores team?
Brænder du for at give andre en god dag?

Vi søger en glad og frisk medarbejder til at varetage kantiner i København, Gladsaxe og Hørsholm over sommerferien.
Særligt i ugerne 29-30-31-32-33. Der vil være mulighed for arbejde i andre ferier efterfølgende. 
Du skal ikke være bange for at tage fat og u skal helst være fyldt 18 år og have kørekort.

Dine arbejdsopgaver består i at servicere vores kunder og servere deres frokost, som vi leverer, hver dag.
Du skal få buffeten til at fremstå flot, fylde den op og sørge for opvask, oprydning og rengøring efterfølgende. 
Dine arbejdstimer ligger i mellem 10-15 og du arbejder ca. 3-4 timer ad gangen mandag til fredag.

Vi er en mindre virksomhed, der siden 2003 har leveret sund, hjemmelavet og drønlækker frokost til små og mellemstore virksomheder i hele Københavnsområdet. 
Du kan læse mere om os på www.b-lunch.dk https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tef/2/16/1f525.png"); background-repeat: no-repeat no-repeat;">

Visninger: 432
0

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.

Seneste Blog Indlæg