Kantine

Ordet ”kantine” betyder pr. definition fra Den danske Ordbog: spisested med selvbetjening på en arbejdsplads, en skole el.lign. hvor personalet eller eleverne kan købe og spise mad, drikkevarer m.m. eller spise medbragt mad”

Dette er et vidt begreb, som kan associeres med både negative og positive tanker. 

Vi vil gribe fat i de positive.

 

Forestil dig en grå og regnfuld mandag. 

Weekenden har været sjov, men er gået alt for hurtigt og har suget energien ud af dig.

Søndag aften er du endeligt landet på sofaen, men der er ikke blevet købt ind. Og det orker du ikke på det tidspunkt. Der er mælk til kaffen og et par skiver ost til rugbrødet om morgenen.

Men hvad så med frokosten?

 

Klokken er nu 12.30 på den regnfulde mandag og du er træt.

Energien er ved at forlade kroppen, men du kommer i tanke om frokosten. 

Du har ikke medbragt nogen, for du fik ikke handlet søndag aften.

Øv, hvor er det bare mandag med stort M.

 

På vej ned mod kantinen begynder du at kunne dufte noget. Er det mon din livret, der er på menuen i dag? 

Du hører dine glade kollegaer hyggesnakke og dit humør stiger på et splitsekund.

Buffeten i jeres kantine står klar med friske salater, lækkert brød og pålæg samt din livret.

Og du har ikke skulle røre en finger!

Dagen er nu meget bedre og du har fået fornyet energi til resten af dagen. Og nu skinner solen selvfølgelig også igen! 

 

Vi kan nok ikke love solskin og livretter i kantinen hver eneste dag, men vi gør vores bedste for, at din frokostpause skal være en glæde i løbet af arbejdsdagen. 

 

Vi garanterer friske råvarer og mad lavet med kærlighed – foruden hjemmebagt brød, hjemmelavet mayonnaise og anguskvæg fra vores nabo. 

Desuden sparer vi dig for alt besværet i kantinen: vi laver og leverer maden direkte fra køkkenbordet, vi rydder op og vasker, og vi sørger for, at der hele tiden er et lækkert udvalg klar til jeres frokostpause. 

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.