BBT

Uge 50

Mandag   Tortelini med kylling
Tirsdag   Hakkebøf med ratatouille
Onsdag   Dagens fisk/suppe: karrysupp 
Torsdag   Citron/timian stegt svinefilet med rodfrugter
Fredag   Tarteletter med høns i asparges

 

Uge 51

Mandag   Glaseret skinke med løg- og æblekompot
Tirsdag   Thaikylling med ris
Onsdag   Juletamtam: laks, oksebøf og risalamande
Torsdag   Nøddestegt kalkun med kartofler
Fredag   Frikadeller med stuvet grønkål

 

Uge 52

Mandag   Pitabrød med kebab
Tirsdag   GLÆDELIG JUL
Onsdag   GLÆDELIG JUL
Torsdag   GLÆDELIG JUL 
Fredag   Kyllingespyd med ris og grøntsager

 

Uge 1

Mandag   Helstegt oksesteg med kartofler - kransekage
Tirsdag   GODT NYTÅR
Onsdag   GODT NYTÅR
Torsdag   Pasta med kødsauce
Fredag   Wraps med kylling

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.